Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 17:30

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ INTERNATIONAL KRAV MAGA ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 15-16/12/2018

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

INTERNATIONAL KRAV MAGA ΕΛΛΑΔΑΣΜε επιτυχία διεξήχθη το διήμερο σεμινάριο της ΙΚΜ Κραβ Μαγκά Ελλάδος υπό τον director Γιώργο Μηλιά στις 15-16/12/2018.

Το Σάββατο 15/12/2018 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο γύρω από την διδακτική για τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας καθώς και εξετάσεις όλως των graduate μαθητών – εκπαιδευτών.

Τη Κυριακή διεξήχθη το ανοιχτό σεμινάριο, με συμμετοχή πάνω από 70 ατόμων με θέμα «Άμυνα σε επιθέσεις με μαχαίρι». Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγιναν και οι εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα μαθητών - practitioners με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης έγιναν και οι απαραίτητες συζητήσεις για την διοργάνωση της δεύτερης σχολής εκπαιδευτών που θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο στην Αθήνα. ‘Το συγκεκριμένο διήμερο ήταν ικανοποιητικό καθώς βλέπω το επίπεδο των μαθητών στην Ελλάδα ολοένα να ανεβαίνει’, είπε χαρακτηριστικά ο expert Moises Frutuoso ο οποίος ήταν και ο προσκεκλημένος εκπαιδευτής του διημέρου.

Εκτός από τους Έλληνες συμμετέχοντες, είχε έρθει και από την Ιταλία για να συμμετέχει στα σεμινάρια, ο εκπαιδευτής Tiziano Francesconi. Αυτό μας ευχαριστεί καθότι αποδεικνύει ότι η Ομοσπονδία είναι μια παγκόσμια οικογένεια και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σε όλες τις χώρες για προπόνηση και ανταλλαγή απόψεων. Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλή χρονιά και επιτυχία στα καινούρια σχέδια της Ομοσπονδίας.

Διαβάστηκε 1791 φορές

Σχετικά Άρθρα