Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 18:57

Bridal Fashion Week 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

fashion weekBridal Expo 2017. Μία μοναδική διοργάνωση γάμου και βάπτισης, διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο. Για το 2017 θα γίνει στο ωραιότερο κτήριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο. Συμμετέχουν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας με τα ωραιότερα νυφικά της πόλης, όλα τα είδη γάμου & βάπτισης, επιλεγμένες υπηρεσίες για την οργάνωση της δεξίωσης, του ταξιδιού, της φωτογράφισης, της βιντεοσκόπησης, του στολισμού και της διακόσμησης

. Στην πλειονότητά τους αυτές οι επιχειρήσεις παρουσιάζονται αποκλειστικά στη Bridal Expo και αυτό αποτελεί πολύ δυνατό κίνητρο για τους επισκέπτες οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να δουν αυτές τις επιχειρήσεις σε καμία άλλη διοργάνωση.

Η πολυτέλεια του Ζαππείου, με την ιδιαίτερη διακόσμηση των χώρων του που γίνεται προς χάριν της γαμήλιας αυτής συνάντησης, τα δυνατότερα brandnames και οι σχεδιαστές που συμμετέχουν, καθώς και ο συνδυασμός της έκθεσης με την μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week, συνθέτουν τις προϋποθέσεις για τις οποίες δικαίως ο Τύπος χαρακτήρισε τη Bridal Expo και τη Bridal Fashion Week σαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο fashion event της Αθήνας.

Στους μελλόνυμφους προβάλλονται οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας οι οποίες παρουσιάζουν, μαζί με 30 Έλληνες σχεδιαστές, τις πλέον μοντέρνες ιδέες και τάσεις που χρειάζονται τα ζευγάρια, για την τέλεια οργάνωση του γάμου και της βάπτισης.

Το επισκεπτήριο που συγκεντρώνεται στις τρεις (3) ημέρες που λειτουργεί η διοργάνωση υπερβαίνει τα 12.000 άτομα.

Ειδικό τμήμα που προβάλει την Ελλάδα σαν γαμήλιο προορισμό λειτουργεί στο πλαίσιο της Bridal Expo και συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον μελλονύμφων, wedding planners, επίσημων φορέων και δημοσιογράφων. Το καινούργιο project “Greece the wedding destination” ξεκίνησε το 2016 με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάστηκαν δώδεκα (12) γαμήλιοι προορισμοί και έκλεισαν συμφωνίες με αρκετούς μελλόνυμφους. Το τμήμα αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το 2017.

Κάθε αρχή του χρόνου λοιπόν οι επισκέπτες της έκθεσης, μελλόνυμφοι, wedding planners, δημοσιογράφοι & νέοι γονείς, απολαμβάνουν πρώτοι από όλους τα καινούργια σχέδια, τα πρώτα δείγματα, τις πλέον πρωτότυπες και καλύτερες ιδέες, σε μια ονειρεμένη γαμήλια ατμόσφαιρα.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από μεγάλο επικοινωνιακό πρόγραμμα και συγκεντρώνει πολλούς χορηγούς.

Το 2017 η Bridal Expo γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας της.

Πηγή: Bridal Expo

Διαβάστηκε 893 φορές