Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 09:33

Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους στο ski αντοχής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ski29117Με δύο μετάλλια στην κατηγορία γυναικών των ελληνίδων αθλητριών ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος με διεθνή συμμετοχή στο Μέτσοβο τις 21 και 22 Ιανουαρίου 2017. Στη διοργάνωση, που αποτέλεσε πραγματικά αγώνα διαφήμισης για το επίπονο άθλημα τους Σκι Αντοχης, συμμετείχαν εκτός των ελλήνων αθλητών, 40 περίπου αθλητές και αθλήτριες από 8 χώρες. Η Τσακίρη Μαρία τη δεύτερη ημέρα στο αγώνισμα των 5 χλμ. ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με εξαιρετικό σκι και ατομικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών FIS.

Η Μαρία Ντάνου τη πρώτη ημέρα στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε δεύτερη και χάρισε στην χώρα μας άλλο ένα μετάλλιο. Στους εφήβους και στα αγωνίσματα των 10 χλμ ο Νίκος Τσουρέκας είχε ένα πολύ καλό απολογισμό αφού κέρδισε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο και ήταν ο καλύτερος ἐλληνας αθλητής συνολικά.

Πηγή: ΕΟΧΑ

Στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων του Κυπέλλου Ελλάδος και στα αγωνίσματα 3 χλμ με ατομική και ομαδική εκκίνηση οι Αναστασιάδης Γεώργιος και Γιαννακοβίτη Στυλιανή κυριάρχησαν και κέρδισαν από δύο χρυσά μετάλλια.

Διαβάστηκε 910 φορές