Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 16:20

100.000 επισκέπτες στις πρώτες τρεις ημέρες της HORECA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

horecalogoΠερισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης από 45.000 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Κύπρο και το εξωτερικό, έχουν ήδη επισκεφθεί τη 12η HORECA 2017 κατά τις πρώτες τρεις ημέρες της λειτουργίας της! Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε η προσέλευση επισκεπτών από την περιφέρεια και μάλιστα από περιοχές που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν ραγδαία τουριστική ανάπτυξη.

Τεράστια απήχηση στους επαγγελματίες της Εστίασης και των Ξενοδοχείων
Η ιδιαίτερα αυξημένη -και κατά την τρίτη ημέρα- προσέλευση ξενοδόχων και ιδιοκτητών μικρών καταλυμάτων, καθώς και επιχειρηματιών από την αγορά της καφεστίασης, αντανακλά το έκδηλο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους συγκεκριμένους κλάδους. Αποδεικνύεται έτσι για ακόμη μία φορά ότι η HORECA έρχεται να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: του Τουρισμού και της Εστίασης.

Μεγάλη ικανοποίηση για τις εμπορικές συμφωνίες
Την ικανοποίησή τους για την αποτελεσματικότητα των εμπορικών επαφών που έχουν πραγματοποίησει κατά τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας της HORECA εκφράζουν οι εκθέτες, επισημαίνοντας το υψηλό ποιοτικό επίπεδο και το ειλικρινές ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μάλιστα, από την ανάλυση των barcode προσκλήσεων επιβεβαιώνεται η παρουσία στην έκθεση στελεχών από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή καταλύματα, αλλά και οργανωμένες αλυσίδες εστίασης και καφεστίασης.

Επίπεδο οργάνωσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών!
Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο της HORECA εκθείασαν για ακόμη μια χρονιά οι ξένοι εμπορικοί αντιπρόσωποι και οι περίπου χίλιοι επισκέπτες από το εξωτερικό, κάνοντας λόγο για μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, εφάμιλλη των κορυφαίων διεθνών εκθεσιακών θεσμών.

Πηγή: HORECA

 

Διαβάστηκε 971 φορές