Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 14:58

Break Orange-Lemon & Break Gold από την ΙΟΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Break Orange-Lemon & Break Gold από την ΙΟΝΗ ΙΟΝ λανσάρει δυο νέες γεύσεις στην πλούσια γκάμα σοκολατών Break. Η πρώτη με ‘λεμόνι, πορτοκάλι και αμύγδαλα’, συνδυάζει την φρεσκάδα και την ξεχωριστή γεύση των εσπεριδοειδών με την σοκολάτα γάλακτος Break.

Η δεύτερη, η ‘Break Gold’, έχει να κάνει με μια εντελώς νέα προσέγγιση στον χώρο της λευκής σοκολάτας. Πρόκειται για μια νέα λευκή σοκολάτα με καραμέλα η οποία συνδυάζεται αρμονικά με μύρτιλα και αμύγδαλα. Η νέα Break Gold αποτελεί καινοτομία στον χώρο της σοκολάτας καθώς για πρώτη φορά δημιουργείται τύπος λευκής σοκολάτας με καραμελέ γεύση (από την προσθήκη καραμέλας).

Οι νέες Break έρχονται να προστεθούν στην μεγάλη οικογένεια σοκολατών Break που περιλαμβάνει την Break γάλακτος, τις Break με Φουντούκια ή Αμύγδαλα, την Break με ξηρούς καρπούς και σταφίδες και την λευκή Break με σταφίδες και ξηρούς καρπούς.

Η ΙΟΝ, είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν. Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΙΟΝ

Διαβάστηκε 702 φορές