Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 17:49

Σεμινάρια και εξετάσεις της IKM Ελλάδος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σεμινάρια και εξετάσεις της IKM Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια και οι εξετάσεις της ομοσπονδίας International Krav Maga Ελλάδος στις 23-24/06/2018.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 23/06/2018 ο αρχηγός της Ομοσπονδίας Gabi Noah από το Ισραήλ δίδαξε εκπαιδευτές και υψηλόβαθμους μαθητές διάφορες τεχνικές με χρήση, μαχαιριού, ροπάλου και όπλου σε ένα 8ωρο σεμινάριο.

Στη συνέχεια, κάποιοι εκπαιδευτές έδωσαν εξετάσεις μεταξύ αυτών και ο Director Μηλιάς Γεώργιος και η εκπαιδεύτρια Λιβιτσάνου Σοφία όπου κατέκτησαν τους πρώτους Experts βαθμούς στην Ελλάδα. Να συμπληρώσουμε εδώ ότι η Σοφία Λιβιτσάνου είναι η τρίτη γυναίκα παγκοσμίως που κατακτά αυτό το βαθμό.

Τη Κυριακή διεξήχθη το ανοιχτό σεμινάριο με συμμετοχή πάνω από 70 άτομα. Συμμετέχοντες και μαθητές ευχαριστήθηκαν το 4ωρο σεμινάριο με θέμα «Προστασία τρίτου προσώπου» και όλοι έδειξαν να ενδιαφέρονται για τη προστασία όχι μόνο την ατομική αλλά και σε τρίτο πρόσωπο όπως ένα παιδί ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με το πέρας του σεμιναρίου κάποιοι μαθητές έδωσαν εξετάσεις και προήχθησαν στον επόμενο βαθμό.

Σε ένα κλίμα γιορτής, απονεμήθηκαν τα διπλώματα των αναβαθμίσεων καθώς και διπλώματα στους εκπαιδευτές από το Wingate College (τη Γυμναστική Ακαδημία του Ισραήλ- το μόνο κρατικό δίπλωμα αναγνωρισμένο από το κράτος).

Ο αρχηγός της Ομοσπονδίας Gabi Noah ανέφερε «Χαίρομαι κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, βλέπω ότι όλο και περισσότερος κόσμος ασχολείται με το Krav Maga. Μαθητές και εκπαιδευτές εξελίσσονται και γίνονται όλο και πιο δυνατοί».

Διαβάστηκε 886 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020