Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 09:44

Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή: Σημαντικές αποφάσεις έλαβε η Ολομέλεια της ΕΠΕ κατά τη συνεδρίαση της στις 25 Σεπτεμβρίου 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

amea21020ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενισχύονται οι ελίτ Παραολυμπιακοί Αθλητές και αθλήτριες, με συγκεκριμένα κριτήρια, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των μελών - αθλητικών φορέων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν στην Ιαπωνική πρωτεύουσα στις 24 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο εν μέσω περιορισμών λόγω COVID-19 αλλά είναι σημαντικό οι αθλητές να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο για τους επερχόμενους αγώνες. Επίσης έγινε αναδιάρθρωση της Επιτροπής Παραολυμπιακής Προετοιμασίας και ορίστηκε το μέλος της Ολομέλειας Σάσα Γκούφα ως αρχηγός αποστολής για την Παραολυμπιακή Ομάδα του Τόκιο. Η κυρία Γκούφα έχει διατελέσει ήδη Αρχηγός των αποστολών στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι και της Πιονγκτσάνγκ και υπαρχηγός στην Παραολυμπιακή Ομάδα του Ρίο και έχει μια πλούσια εμπειρία. Η αποστολή του Τόκιο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της αναβολής των Αγώνων αλλά και των περιορισμών που θα υπάρξουν λόγω της πανδημίας.
Στα πλαίσια της διεύρυνσης της καλής συνεργασίας η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών (ΣΕΠ). Η υπογραφή έγινε εκ μέρους της ΕΠΕ από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Καλούδη και εκ μέρους του ΣΕΠ από τον Πρόεδρό Γρηγόρη Πολυχρονίδη. Η ΕΠΕ θα συνεργαστεί με τον ΣΕΠ για την πραγματοποίηση κοινών ενεργειών και δράσεων με στόχο την προώθηση του Ελληνικού Παραολυμπιακού Κινήματος αλλά και του Ελληνικού αθλητισμού γενικότερα μέσω κοινωνικών και εκπαιδευτικών, αθλητικών εκδηλώσεων ώστε να επιτευχθεί η προαγωγή του αθλητισμού, της κοινωνικής ένταξης και της ισότιμης συμμετοχής.

Διαβάστηκε 34 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020