Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 08:35

Εκδήλωση-Έκθεση για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκδήλωση-Έκθεση για την Ελλάδα στην πόλη των Βρυξελλών

Σύμφωνα με έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο, σχεδιάζεται – από κοινού με το Δήμο Βρυξελλών και την Ελληνική Κοινότητα του Βελγίου – η διοργάνωση υπαίθριας Εκδήλωσης – Έκθεσης αφιερωμένης στην Ελλάδα, με την ονομασία «Cosy Greek Day», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (από τις 11:00 έως τις 20:00) στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την προβολή της ελληνικής κουλτούρας, διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού. Περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει ο Δήμος των Βρυξελλών στους ενδιαφερόμενους, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική κοινότητα και τουριστική προβολή της χώρας μας που επιμελείται το Γραφείο EOT Κάτω Χωρών.

Στην εκδήλωση οι επιχειρήσεις που θέλουν είτε απλώς να προβάλλουν είτε και να πωλήσουν τα προϊόντα τους μπορούν να ενοικιάσουν περίπτερα (Stands), διαστάσεων 3X2 μέτρα, τα οποία θα διατεθούν και θα τοποθετηθούν από τον Δήμο των Βρυξελλών κατά μήκος της οδού. Το κόστος ενοικίασης του περίπτερου ανέρχεται σε €200.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η υποβολή των σχετικών δηλώσεων ενοικίασης χώρου (stand) θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 με την καταβολή του αντίστοιχου ποσού στον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Βρυξελλών, αναφέροντας τα στοιχεία της επιχείρησης η οποία θα συμμετέχει:

Πηγή: ΕΑΑ

Διαβάστηκε 1052 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σχολές ΩΜΕΓΑ: Bachelor Degree in Aeronautical Engineering »

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020