Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 08:36

TAIGA ORCA electric jetski

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Taiga Orca1Η καναδική εταιρεία Taiga Motors, παρουσίασε το ηλεκτρικό Orca, το πιο εξελιγμένο jetski και ένα απο τα πρώτα ηλεκτρικά στον κόσμο. Το Orca, θα παράγεται σε 10 διαφορετικά χρώματα, με δυνατότητα επιλογής της ταπετσαρίας του καθίσματος, ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων και ανθεκτικών υφασμάτων τελευταίας τεχνολογίας. Η τιμή του θα ξεκινά από 24.000 $.

Taiga Orca2Το Orca, εισάγει μια νέα εποχή σχεδιαστικής αντίληψης για τα jetski, καθώς διαθέτει αεροδυναμικά σμιλευμένο σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και μοναδικό σχεδιασμό καθίσματος.

Ο νέος σχεδιασμός αιωρούμενου καθίσματος, προσφέρει στο σκάφος μειωμένο ύψος, με συνέπεια το χαμηλότερο κέντρο βάρους απο οποιοδήποτε άλλο μοντέλο του ανταγωνισμού. Για τον αναβάτη, αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη σταθερότητα και ακρίβεια στους ελιγμούς στο νερό.

Το αιωρούμενο κάθισμα, μπορεί να ρυθμιστεί για διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, νερού και κύματος.

Στο τιμόνι, υπάρχει έγχρωμη ψηφιακή οθόνη, η οποία μέσω υπολογιστή, προσφέρει συνδεσιμότητα για λειτουργίες GPS, LTE, Wi-Fi και Bluetooth, δυνατότητα σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών και sonar, δυνατότητα επικοινωνίας με το σκάφος εξ' αποστάσεως μέσω smartphone, καθώς και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας νερού.

Το σύστημα διαχείρισης, θα επιτρέψει επίσης στον αναβάτη, να ρυθμίσει και να αποθηκεύσει στη μνήμη του, ένα ευρύ φάσμα τρόπων οδήγησης. Αυτή η δυνατότητα, επιτρέπει στον αναβάτη να προσαρμόζει εύκολα τη δυναμική οδήγησης από το χαλαρό παιχνίδι στις αγωνιστικές επιδόσεις.

Όλες οι λειτουργίες, αναβαθμίζονται απο την εταιρεία. Επίσης, προσφέρεται απομακρυσμένη διάγνωση βλάβης, όπου κι αν βρίσκεται το σκάφος.

Το Orca, καλύπτεται από 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα χωρίς συντήρηση και επίσης προσφέρεται απομακρυσμένη διάγνωση βλάβης όπου κι αν βρίσκονται.

Διαστάσεις: Μήκος 2.90 m., Πλάτος 1.2 m., Ύψος 1.01 m.

Βάρος: 263 kgr.

Ιπποδύναμη: 134kW (180hp) direct drive

Χωρητικότητα μπαταρίας: 23 kWh

Αυτονομία: 2 ώρες

Χρόνος Φόρτισης: 80% της χωρητικότητας, σε 20 λεπτά με γρήγορη φόρτιση.

Ανώτατη ταχύτητα: 104 χλμ/ώρα / 65 mph

 

Διαβάστηκε 128 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020