Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 08:36

3ο Yachting Festival Athens 2022

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

festi1742Το 3ο Athens Yachting Festival είναι γεγονός . Μετά την επιτυχία των δυο προηγούμενων ετών το ATHENSYACHTINGFESTIVAL ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή γεγονότα του YACHTING & ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ επιστρέφει και λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά τον Νοέμβριο 2022.

Το YACHTING & SEA TOURISM FESTIVAL διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά, από την Μact Media Group και τον  ΣΙΤΕΣΑΠ (Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος), με σκοπό να αναδείξει τους επαγγελματίες του χώρου του Yachting.

Το 3ο Yachting Festival Athens αναδεικνύει τις ευκαιρίες για επενδύσεις στον Θαλάσσιο Τουρισμό, προβάλλοντας τις δυνατότητες των μαγευτικών ελληνικών θαλασσών και των απολαυστικών θαλάσσιων σπορ, ενώ παράλληλα ενισχύει τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ επαγγελματιών του ΥACHTING. Πλούσιες προωθητικές δράσεις στο Yachting Festival Athens θα αναδείξουν τους παράκτιους & νησιωτικούς προορισμούς, τις ποικίλες μορφές θαλάσσιου τουρισμού και τα θαλάσσια σπορ (Jet/Sea Ski, ψάρεμα, Water Skiing, Windsurfing, Kite-surfing, κ.ά.) σε μία μοναδική ευκαιρία για εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν πάνω από 100 motor/sailing Yachts, monohulls, catamarans και όλων των ειδών σκάφη άνευ πληρώματος (bareboats), διεθνείς κατασκευαστές – προμηθευτές σκαφών αναψυχής και ναυτιλιακών εξοπλισμών, ναυπηγεία, ναυπηγοί, ναυπηγο-επισκευαστές, κ.ά. επαγγελματίες του YACHTING & Θαλάσσιου Τουρισμού, έχουν μία μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν προϊόντα/υπηρεσίες, που αφορούν στους εξής τομείς:

Εταιρίες Διαχείρισης Σκαφών
Ναυτιλιακός Εξοπλισμός: Αντιπροσωπείες και Βιομηχανίες
Ασφαλίσεις Νομικές Υπηρεσίες
Προμηθευτές Ναυτιλιακού Υλικού: Μηχανολογικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό, αγκύρωσης & καταστρώματος, δέστρες & άνοδοι, χρώματα, βίντσια, ανταλλακτικά, κατάστρωμα, υδραυλικά, κουζίνες σκάφους, σχεδιασμός και κατασκευές, καμπίνες, κ.ά.
Νηογνώμονες – συστήματα & όργανα εν πλω επικοινωνίας
Τράπεζες & Χρηματοδοτήσεις
Καύσιμα & Προμηθευτές Ενέργειας
Ναυλομεσίτες, Λιμενικές Υπηρεσίες
Εξοπλισμός Μαρίνων
Εταιρίες Τροφοδοσίας Μαρίνων
Μαρίνες, Λιμένες – Οργανισμοί Λιμένων.
Ενώσεις Πλοιοκτητών/ Ναυλομεσιτών
Δήμοι, Περιφέρειες
Υπηρεσίες Επισκευής & Συντήρησης
Υπηρεσίες Επικ/νίας – Ψηφιακής Επικ/νίας
Ναυπηγεία & Νηοκατασκευαστές, Εξοπλισμός εσωτερικού/Deck (έπιπλα, είδη καμπίνας, εσωτερική Διακόσμηση, κουζίνες)
Σωστικά Μέσα και Υπηρεσίες Διάσωσης – Ναυαγοσωστικά
Ψυχαγωγικές Υπηρεσίες – Ξενοδοχεία, Θέρετρα
Τουριστικοί Πράκτορες
Κτηματομεσίτες

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες επισκέπτες, ιδιώτες και επαγγελματίες. Να συνάψουν συμφωνίες και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους.

Οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μπορούν να δουν τα σκάφη που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, να ενημερωθούν σχετικά με παράκτιους και νησιωτικούς προορισμούς, να παρακολουθήσουν επιχειρηματικές, ψυχαγωγικές κ.ά. εκδηλώσεις Θαλάσσιου Τουρισμού, να νιώσουν την εμπειρία μίας μεγάλης γκάμας από δραστηριότητες που συνδυάζονται με Yachting:

Ιστιοπλοΐα
Sea ski
Snorkeling, με μάσκα
Θαλάσσιο Σκι
Κατάδυση με μπουκάλες
WindSurfing, Ιστιοσανίδα
Ψάρεμα
Kitesurfing
Ψαροντούφεκο
Jet ski
Ψυχαγωγικές, Θαλάσσιες δραστηριότητες μέσω σκάφους

Στο 3ο Yachting Festival Athens θα πραγματοποιηθεί το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Yachting, ενώ θα υπάρξει και παρουσίαση των περιοχών που φιλοξενούν δραστηριότητες Θαλάσσιου Τουρισμού. Τέλος θα γίνουν Β2Β συναντήσεις με tour operators του εξωτερικού και μεταξύ προμηθευτών και επαγγελματιών του yachting.

Διαβάστηκε 169 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020