Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 14:11

Βραβείο στην ΟΛΥΜΠΟΣ για τη συσκευασία στο στραγγιστό γιαούρτι 1Kg

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

OLYMPOSlogoΩς μία από τις φιλικότερες συσκευασίες της χρονιάς για το περιβάλλον, βραβεύτηκε η νέα συσκευασία στραγγιστού γιαουρτιού ΟΛΥΜΠΟΣ, κατηγορία κιλού, στο διαγωνισμό Packaging Awards 2020. Το βραβείο παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., κ. Βεδεράκης Μιχάλης.

Στην τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση των Packaging Awards της Boussias Communication, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας, βραβεύτηκαν επιχειρήσεις για την καινοτομία τους στο σχεδιασμό συσκευασίας, για τα υλικά που χρησιμοποίησαν, την τεχνολογία που επέλεξαν και τις διαδικασίες, που προσέδωσαν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα της συσκευασίας του προϊόντος.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ έχει εστιάσει τη στρατηγική της στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Προς την κατεύθυνση αυτή επενδύει διαρκώς σε καινοτόμες ιδέες και συσκευασίες που ευνοούν στη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, στην Αθήνα.

www.olympos.gr

Διαβάστηκε 70 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020