Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 06:03

SEREXPO 2022 – Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

SERRES22822 Small

Πρόσκληση συμμετοχής στη SEREXPO 2022

Σας γνωστοποιούμε ότι το Επιμελητήριο Σερρών ανοίγει τις πύλες της SEREXPO 2022: Τετάρτη 21 έως και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Η SEREXPO, ήδη από την παρθενική της διοργάνωση (2015) έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως Θεσμός υψηλού κύρους, εμπνέοντας την Τοπική Κοινωνία και λειτουργώντας ως «Γέφυρα» που έχει ενώσει τους Κοινωνικούς Εταίρους της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Η SEREXPO τίθεται υπό τις Αιγίδες των Υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με τρόπο δυναμικό, η SEREXPO, και το πλούσιο πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της διασυνδέουν επιχειρηματικά, αναπτυξιακά και πολιτισμικά στοιχεία του τόπου, ως μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων!

Η SEREXPO προσελκύει ιδιαιτέρως μεγάλο αριθμό Εκθετών όσο και Εμπορικών Επισκεπτών, με την επισκεψιμότητά της να ξεπερνά κάθε προσδοκία, αγγίζοντας κατά μέσο όρο ετησίως τους 40.000 επισκέπτες από όμορους Νομούς & Βαλκανικές Χώρες.

Η δικτύωση και δημοσιοποίηση της SEREXPO επιτυγχάνεται σε βαθμό τέτοιο ώστε η SEREXPO και ο Νομός Σερρών να προκαλεί έντονο απόηχο σε ΜΜΕ πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας.

Μετά από πέντε (5) εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις, και δύο χρόνια απουσίας λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, η SEREXPO 2022 του Επιμελητηρίου Σερρών επιστρέφει δυναμικά και, ως σταθερή διεθνής πλατφόρμα δικτύωσης και προβολής, εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας για την ενδυνάμωση του επιχειρείν και του τουριστικού προϊόντος του Ν. Σερρών.

Αθανάσιος Μαλλιαράς

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

 

Πηγή: ΕΑΑ

Διαβάστηκε 81 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020