Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 06:36

Σχολές ΩΜΕΓΑ: Bachelor Degree in Aeronautical Engineering

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Bachelor Degree in Aeronautical Engineering

Την Παρασκευή 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις των Σχολών Ωμέγα στον Πειραιά. Έγινε η ενημέρωση των σπουδαστών των Σχολών Ωμέγα για την δυνατότητα απόκτησης Bachelor degree από το γνωστό Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και το τμήμα Aeronautical Engineering.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου, εκπαιδευτές, σπουδαστές και απόφοιτοι των Σχολών που ενδιαφέρονται για την εξέλιξη τους και την δυνατότητα πρόσβασης σε ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού. Ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα, τις δυνατότητες καριέρας στην Αγγλία, τις συνθήκες διαβίωση και τις προοπτικές απασχόλησης. Επίσης έγινε εκτενής συζήτηση για το brexit και τα προοπτική για τους σπουδαστές και εργαζομένους μετά την πλήρη εφαρμογή του.

Στα πλαίσια της συνεργασίας οι απόφοιτοι της Αεροπορικής Ακαδημίας θα μπορούν να συνεχίσουν της σπουδές τους ώστε να λάβουν Πανεπιστημιακό τίτλο και να αποκτήσουν πρακτική άσκηση σε μεγάλες Αεροπορικές Εταιρείες.

Όσοι απόφοιτοι ενδιαφέρονται για την συνέχιση των σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας μπορείτε να επικοινωνήστε με το τμήμα Διασύνδεσης στα τηλέφωνα 2104122888.

ΠΗΓΗ: ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ

Διαβάστηκε 1016 φορές

Καταχωρίστε την εταιρεία σας ή το κατάστημά σας ή και τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση μέσα από το findbook στις πιο οικονομικές τιμές

  • Προβληθείτε στον Google
  • Προβληθείτε με banners/remarketing

Περισσότερα....

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
(Αθλητισμός / Αθλητικές Ομοσπονδίες)

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου
02-19-2017

Α.Σ. Ατραπός
(Αθλητισμός / Μαχητικές Τέχνες)

Α.Σ. Ατραπός
10-11-2020